چای زنجبیل و خواص آن

زنجبیل تازه و یا چای زنجبیل باعث ایجاد گرما در بدن شده و مواد سمی را از بدن خارج می نماید. چای زنجبیل هضم را آسان نموده و برای افرادی که تهوع دارند بسیار مفید می باشد. در درمان سنتی برای آنفلوانزا و سرماخوردگی بسیار مورد استفاده بوده است.
برخی از افراد پودر زنجبیل را در چای می ریزند ولی در واقع زنجبیل غیرقابل حل در آب است و طعم نامطبوعی می گیرد. بهتر است زنجبیل را پوست کرده و سپس آن را به شکل ورقه های نازک برش داده و سپس در آب جوش بریزید و پس از 20 دقیقه چای را صاف نمایید، می توانید عسل و یا لیموترش هم به آن اضافه نمایید

منبع

6 دی 1396 - 13:52

نظرات کاربران

امتیاز کل

در حال حاضر نظری ثبت نشده است

ثبت نظر

امتیاز شما